Архівний відділ

Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації

Київської області

a

Гуль Зінаїда Олександрівна

a

Світлої пам'яті

ГУЛЬ Зінаїди Олександрівни

 

Гуль Зінаїда Олександрівна,  08.08.1952 року народження, народилася у м. Переяслав-Хмельницький.

У 1972 році закінчила Переяслав-Хмельницьке педагогічне училище. Працювала вихователем, завідуючою дитячим садком № 6 м. Переяслав-Хмельницький, вихователем групи продовженого дня середньої школи № 4 м. Переяслав-Хмельницький.

1 листопада 1983 року Гуль Зінаїду Олександрівну було призначено завідуючою Переяслав-Хмельницьким районним державним архівом.

У 1986 році Гуль З.О. з відзнакою закінчила Київський педагогічний інститут ім. О.М.Горького, за спеціальністю вчитель історії і суспільствознавства.

Начальником архівного відділу Переяслав-Хмельницької районної держадміністрації Гуль Зінаїда Олександрівна працювала по березень 2008 року.

За період роботи начальником архівного відділу нагороджена Подякою Київської обласної державної адміністрації (1998 рік), Подяками Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації у 2001 та 2002 роках, Подякою Київської обласної ради (2005 рік).

З 1996 по 2007 рік очолювала профспілковий комітет Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації.

З 7 лютого 2012 року Гуль Зінаїда Олександрівна продовжила трудову діяльність на архівній ниві як завідувач комунальної установи «Трудовий архів Переяслав-Хмельницького району». Завдяки досвіду роботи архівістом  і зусиллям Зінаїди Олександрівни швидко було організовано діяльність новоствореної архівної установи. У перший рік роботи до архіву прийнято на зберігання 7194 справ ліквідованих сільськогосподарських підприємств.

Завжди привітна до людей, з добрим серцем і вірою, Зінаїда Олександрівна до останнього дня залишалася оптимістом і архівним працівником.

Померла Гуль Зінаїда Олександрівна  14 березня 2015 року.

Світла пам`ять!